Zorgvernieuwing indienen

Samen versterken we de eerstelijnszorg. Dat is nodig, want de behoefte aan goede zorg, dicht bij huis is groot. En tegelijk is ons huidige zorgstelsel complex, zijn de kosten hoog en is er een tekort aan personeel. Dus… heb jij als zorgverlener een idee om de zorg te vernieuwen? Dat horen we graag.

Een voorstel voor zorgvernieuwing indien maken we zo makkelijk mogelijk voor je. Vertel ons wat jouw idee voor zorgvernieuwing is door dit document in te vullen. Dan weet je zeker dat wij alle informatie ontvangen die we nodig hebben om jouw idee te kunnen beoordelen. Het ingevulde formulier mail je vervolgens naar ons managementbureau.

Het vervolg

Je krijgt dan binnen twee maanden bericht of jouw voorstel kan worden uitgewerkt naar een zorgprogramma. De gegevens die we daarvoor nodig hebben, zie je in dit zorgprogrammadocument. Je krijgt daarvoor dan wel een seintje van ons. Met die gegevens gaan wij dan vervolgens weer aan de slag. Binnen twee maanden nemen we dan contact met je op voor het vervolg.

Er is een vacatievergoeding

Goed om te weten, voor het schrijven van het zorgvernieuwingsidee is voor zorgverleners van het netwerk een vacatievergoeding van maximaal vijf uur beschikbaar. Ook voor de eventuele verdere uitwerking is een vacatievergoeding beschikbaar. Deze vergoeding is afhankelijk van de grootte van het zorgprogramma.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je hulp bij het vormgeven van je idee tot aan een zorgprogramma dan helpen we je daar graag mee. Neem dan gerust contact op met Peggy Helmyr, telefoonnummer 026 - 361 50 07.