Waar kunnen wij u mee helpen?

Start dropdown content

Afspraak maken

In de praktijk kunt u terecht voor deskundig advies op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl. Het is meestal niet noodzakelijk om een verwijzing van een huisarts of specialist te hebben. U kunt daarvoor de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering raadplegen, maar de diëtist van Voeding met Visie Velp kan ook samen met u kijken wat voor u van toepassing is. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of een email versturen.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij

Over de praktijk

Voeding met Visie Velp is dé diëtistenpraktijk voor Velp en Rozendaal waar u terecht kunt voor een deskundig advies op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl.
Wanneer u verandering in uw voedingspatroon wilt aanbrengen, zullen uw wensen, vragen en persoonlijke doelen het uitgangspunt zijn voor de inhoud en wijze van dieetadvisering . De informatie en adviezen worden zoveel mogelijk afgestemd op uw eet- en leefpatroon. Daarnaast is er veel aandacht voor coaching en ondersteuning bij het in de praktijk brengen van de wenselijke veranderingen. Met als doel: ook op lange termijn een zo goed mogelijk resultaat!

Voeding met Visie Velp heeft een nauw samenwerkingsverband met de huisartsen en hun praktijkondersteuners, de Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet (https://praktijkouderengeneeskunde.nl) en andere eerstelijns hulpverleners in Velp, zoals fysiotherapeuten. Hierdoor wordt een zo goed mogelijke zorg voor u gegarandeerd.

Medewerkers

L. Brouwer
S. Hustinx

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?

Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent