Waar kunnen wij u mee helpen?

Start dropdown content

Afspraak maken

Logopedie Velp heeft heel bewust gekozen voor een groter team van logopedisten waardoor we niet alleen algemene logopedische zorg aan kunnen bieden, maar ook specialisaties op logopedisch vlak. Bij kinderen hebben we ervaring met alle vormen van taalstoornissen en uitspraakproblemen en zijn PROMPT-gecertificeerd. Van baby's met eet- en slikproblemen, kinderen met een schisisprobleem, kinderen met het syndroom van Down tot kinderen die ondersteuning bij vermoedens van dyslexie nodig hebben en meertaligheidsproblemen.

Bij jeugd en volwassenen hebben we veel ervaring met uitspraakproblemen (ook als complicatie bij ziektes), hyperventilatie, optimalisatie bij COPD en stemproblemen (tot en met professionele stemgebruikers zoals zangers en presentatoren), waarbij we ook als één van de weinigen gecertificeerd Manueel Larynx Facilitatie mogen uitvoeren.

Voor senioren kunnen we veel betekenen in het communiceren met een beperking, taalproblemen na CVA, slikproblemen, geheugenproblemen, gehoorproblemen, eet- en drinkproblematiek, stemproblemen (na bijv. een operatie/bij het ouder worden), uitspraakproblemen (na een TIA/CVA/beroerte,facialisparese, optimalisatie van ademgebruik bij COPD-patiënten(slikproblemen), ondersteuning omgeving bij het in stand houden van de communicatie/communicatieondersteunende adviezen en aanleren compensatiestrategieën bij een patiënt, palliatieve zorg, dementie en we zijn als één van de weinigen aangesloten bij ParkinsonNet (in verband met vergoedingen voor de patiënt).

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via onderstaand telefoonnummer of emailadres.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij

Over de praktijk

De praktijk voor logopedie in Velp en omstreken waar logopedische behandelingen gegeven worden voor stoornissen die voorkomen bij baby’s, kinderen en volwassenen. Ook komen wij bij mensen aan huis, zoals ouderen en mensen die in diverse woonvormen woonachtig zijn.

Logopediste met meerdere praktijken, altijd één vlakbij..

Logopedie Velp is onderdeel van de Praktijk voor logopedie M.J.H. Naber-Melker. In 1985 is deze praktijk gestart in Velp. De praktijk zich ontwikkeld tot een allround praktijk. Het werkgebied strekt zich uit van Rozendaal, Arnhem, Velp tot Rheden, De Steeg, Ellecom, Duiven Westervoort, Giesbeek en Lathum.

Onze praktijk heeft momenteel meerdere locaties, zowel in Velp, Arnhem, Giesbeek als in Rheden. Op de website vindt u informatie over onze praktijken, onze manier van werken, wat logopedie is, aanmeldingen/verwijzingen, contactgegevens, klachtenregeling en vergoedingen.

Medewerker

Naber, Margot
M.J.H. Naber

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?

Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent