Waar kunnen wij u mee helpen?

Start dropdown content

Afspraak maken

Logopedie Velp heeft heel bewust gekozen voor een groter team van logopedisten waardoor we niet alleen algemene logopedische zorg aan kunnen bieden, maar ook specialisaties op logopedisch vlak. Bij kinderen hebben we ervaring met alle vormen van taalstoornissen en uitspraakproblemen en zijn PROMPT-gecertificeerd. Van baby's met eet- en slikproblemen, kinderen met een schisisprobleem, kinderen met het syndroom van Down tot kinderen die ondersteuning bij vermoedens van dyslexie nodig hebben en meertaligheidsproblemen.

Bij jeugd en volwassenen hebben we veel ervaring met uitspraakproblemen (ook als complicatie bij ziektes), hyperventilatie, optimalisatie bij COPD en stemproblemen (tot en met professionele stemgebruikers zoals zangers en presentatoren), waarbij we ook als één van de weinigen gecertificeerd Manueel Larynx Facilitatie mogen uitvoeren.

Voor senioren kunnen we veel betekenen in het communiceren met een beperking, taalproblemen na CVA, slikproblemen, geheugenproblemen, gehoorproblemen, eet- en drinkproblematiek, stemproblemen (na bijv. een operatie/bij het ouder worden), uitspraakproblemen (na een TIA/CVA/beroerte,facialisparese, optimalisatie van ademgebruik bij COPD-patiënten(slikproblemen), ondersteuning omgeving bij het in stand houden van de communicatie/communicatieondersteunende adviezen en aanleren compensatiestrategieën bij een patiënt, palliatieve zorg, dementie en we zijn als één van de weinigen aangesloten bij ParkinsonNet (in verband met vergoedingen voor de patiënt).

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via onderstaand telefoonnummer of emailadres.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij

Medewerker

Naber, Margot
M. Naber

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?

Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent