Start dropdown content

Afspraak maken

Wilt u uw kind aanmelden? Of zoek je zelf hulp (16-24 jaar)? Dan kan je om een verwijzing naar de Basis GGZ vragen bij de huisarts, jeugdarts (op school), kinderarts of het sociaal wijkteam (indien 18-). 

Heeft u nog vragen over het aanmeldproces? Of vraagt u zich af of uw vraag binnen de praktijk opgepakt kan worden? Kijk dan bij aanbod of neem geheel vrijblijvend en kosteloos contact met mij op. Heeft u vragen over de actuele wachttijden? Klik dan hier

Soms is het zo dat geadviseerd wordt u door te verwijzen naar een andere praktijk/instelling omdat zij beter aan kunnen sluiten bij uw hulpvraag. Een overzicht van klachten/hulpvragen waarbij ik u helaas niet kan helpen, vindt u hier. Vanzelfsprekend denk ik dan met u mee waar u wel het beste naar toe kunt gaan.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij

Over de praktijk

De Kind- en Jeugdspecialist is een vrijgevestigde praktijk in Velp waar psychologische en orthopedagogische zorg geboden wordt aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen (4 tot 24 jaar) met uiteenlopende psychische klachten en problemen. Denk bijvoorbeeld aan angstklachten, somberheid, trauma, ontwikkelings- en gedragsproblemen. Ook kunt u terecht voor opvoedingsvragen. Zie hier het aanbod. 

In de praktijk wordt gedegen onderzoek gedaan (diagnostiek) en gebruik gemaakt van effectief bewezen behandelmethodes zoals cognitieve gedragstherapie (CGT) en Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR). De sfeer in de praktijk is persoonlijk en kleinschalig. Er wordt goed geluisterd en actief meegedacht. Jullie hulpvraag staat centraal. 

Voor vragen neem gerust contact op door het formulier op de website in te vullen of door te bellen tijdens het telefonische spreekuur op elke maandag en donderdagochtend van 10:30-11:30 uur. Ik denk graag met u mee of ik iets voor u zou kunnen betekenen. 

Medewerkers

Franke Runhardt-van Ommeren

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?

Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent