« terug naar vorige pagina

Nieuws

Diabetes Challenge Velp
(30-03-2018) Het Gezondheidscentrum Velp doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC*) 2018 en nodigt u van harte uit om mee te doen! Voor mensen met diabetes is wandelen een goed medicijn. Daarom gaan we dit jaar wandelen om te behandelen. Dat hoeft u niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge wandelen we met u mee. De wandelingen zijn niet alleen bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is goed voor iedereen, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. We starten op 17 april. Voor meer informatie zie   www.nationalediabeteschallenge.nl/huisartsenvelp  of mail naar info@eenplus.nl
Informatiemarkt ‘Vitaal op elke leeftijd’

(30-03-2018) Op 24 maart werd voor de vijfde keer een informatiemarkt in het gezondheidscentrum georganiseerd. Het thema was ‘Vitaal op elke leeftijd’. Het was een zeer leuke middag met veel informatie over dit thema.

(30-06-2016) De Patiënten Advies Raad (PAR) was present op de Informatiemarkt “Prettig oud worden”, op 16 april j.l. Op de 1e verdieping van het gebouw hebben we met veel cliënten/patiënten een praatje gemaakt en onze folder meegegeven.
Lees verder…