« terug naar vorige pagina

Nieuws

Pinbetaling vereist bij Boots Apotheek Velp
(25-06-2018) Met ingang van 1 juli 2018 kunt u niet meer met contant geld betalen bij Boots apotheek Velp. U kunt alleen per PIN-betaling uw aankopen afrekenen. De maatregel is genomen in verband met de veiligheid van u en de medewerkers van de apotheek. Wij verzoeken u vriendelijk rekening te houden met deze nieuwe maatregel en vragen uw begrip voor de situatie.
Diabetes Challenge Velp
(30-03-2018) Het Gezondheidscentrum Velp doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC*) 2018 en nodigt u van harte uit om mee te doen! Voor mensen met diabetes is wandelen een goed medicijn. Daarom gaan we dit jaar wandelen om te behandelen. Dat hoeft u niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge wandelen we met u mee. De wandelingen zijn niet alleen bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is goed voor iedereen, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. We starten op 17 april. Voor meer informatie zie   www.nationalediabeteschallenge.nl/huisartsenvelp  of mail naar info@eenplus.nl
Informatiemarkt ‘Vitaal op elke leeftijd’

(30-03-2018) Op 24 maart werd voor de vijfde keer een informatiemarkt in het gezondheidscentrum georganiseerd. Het thema was ‘Vitaal op elke leeftijd’. Het was een zeer leuke middag met veel informatie over dit thema.

(30-06-2016) De Patiënten Advies Raad (PAR) was present op de Informatiemarkt “Prettig oud worden”, op 16 april j.l. Op de 1e verdieping van het gebouw hebben we met veel cliënten/patiënten een praatje gemaakt en onze folder meegegeven.
Lees verder…